tartalom / mennyiség / forma
csirke alsócomb / 10db
csirke felsőcomb / 5db
halszósz / 10 ek
tojás / 5 db / fehérje
finomliszt / 11 ekf
burgonyaliszt / 10 ek
csili / 3 ek / őrölt
feketebors / 1 ek / őrölt
pirospaprika / 1 ek / őrölt
koriander / fél ek / őrölt
cukor / 2 ek
gyömbér / 100 g / reszelt
zabpehely / 10 ek
fokhagyma / 3 gerezd / reszelt
só / 4 ek
növényiolaj / 2 l
1. csirke combokat halszószba bepácol, besóz, hűtőbe tesz (12 órára)
2. finomliszt, burgonyaliszt, csili, feketebors, pirospaprika, koriander, cukor, só, gyömbér, fokhagyma, zabpehely
mehet egy zacskóba és jól összeráz >>>
3. csirkecombokat tojásfehérjébe márt >>> lisztes zacskóba rak, összeráz
4. 160 fokos olajban, 10 percig aranybarnára süt >>>
5. KÉSZ!!!